D.U.K.

Ar yra galimybė atsiimti prekes nemokamai?
Šiuo metu tokios galimybės nėra, bet ateityje planuojame tokią galimybę.
Taip pat džiaugiamės turėdami prekybos partnerių Vilniuje, Kaune bei mažesniuose Lietuvos miestuose – sviestų galite įsigyti ir pas juos
Per kiek laiko pristatote prekes?
Prekes paštomatais bei per kurjerius išsiunčiame per 2-4 darbo dienas nuo banko pavedimo gavimo, o jeigu dėl kažkokių mums žinomų trukdžių to padaryti negalime, būtinai iš anksto apie tai informuojame užsakovą.
Jei per 5 dienas nuo pavedimo atlikimo negavote siuntinio ir nebuvote informuotas apie galimą jo vėlavimą, būtinai rašykite mums noriusviesto@gmail.com ir kartu ieškosime pasiklydusio siuntinio.
Išsamiau su pristatymo sąlygomis galite susipažinti čia.
Atlikau pavedimą, bet negaunu apmokėjimo patvirtinimo. Kodėl?
Jei iš karto negavote apmokėjimo patvirtinimo, nesijaudinkite. Kaip ir mūsų gamyklėlė nėra automatinė, taip ir el. parduotuvė veikia tik pusiau automatiškai, tad ne visada spėjame iš karto pamatyti gautą pavedimą.
Jei per 1 parą nuo apmokėjimo negavote patvirtinimo, susisiekite su mumis noriusviesto@gmail.com. 
Bet paprastai visus pavedimus visada gauname - per ilgus mūsų gyvavimo metus dar nesusidūrėme su nė vienu pasiklydusio pavedimo atveju. :)
Kiek laiko galioja sviestai?
Kuo šviežesnis riešutų sviestas, tuo jis gardesnis. Mes visada rekomenduojam suvalgyti jį per 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Atidarius suvartoti per 3 mėn., neviršijant galutinio termino. Galiojimo laikas nurodytas ant kiekvieno indelio dugno.
Jei perkat daugiau riešutų sviestų ir/arba neplanuojat jų greitai suvalgyti, geriausia juos laikyti šaldytuve, o jau nusprendus valgyti – prieš valgant šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje.
Riešutų sviesto laikyti šaldytuve nebūtina. Laikomas kambario temperatūroje jis bus lengviau tepamas ir… nešaltas. Taip pat svarbu paslėpti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Kaip ir kiekvieną produktą, jį reikia kabinti švariais, sausais šaukštais, stengtis, kad į jį nepatektų jokių pašalinių produktų (pvz., uogienės, trupinių) ar drėgmės.
Ar jūsų produktai tinkami žaliavalgiams?
Sviestus gaminame iš skrudintų riešutų bei sėklų, todėl besimaitinantiems termiškai neapdorotu maistu jie nėra tinkami.
Ar jūsų riešutų sviestas ekologiškas?
Nors ir gaminame produktus tik iš itin aukštos kokybės žaliavų, jie nėra sertifikuoti kaip ekologiški.
Iš kur perkate riešutus?
Turime patikimus ir sertifikuotus tiekėjus, kurie visada užtikrina žaliavų saugą ir kokybę. Mūsų tiekėjai - mūsų komercinė paslaptis, kurią atskleidžiame tik atitinkamoms valstybinėms institucijoms, kontroliuojančioms mūsų veiklą.
Planuoju gamintis riešutų sviestą pats, gal galit patarti, kokį aparatą pirkti?
Deja, dėl savaime suprantamų priežasčių savarankiškos riešutų sviesto gamybos klausimais nekonsultuojame ir neplanuojame konsultuoti.
Riešutų sviesto paviršiuje atsirado skysčio. Ar jis sugedo?
Jeigu nėra pasibaigęs riešutų sviesto galiojimo laikas ir laikėte jį tinkamomis sąlygomis, jis tikrai nesugedo. Skystis riešutų sviesto paviršiuje – tai natūraliai riešutuose esantys riebalai, kurie su laiku iškyla. Taip yra dėl to, kad vardan didesnės maistinės vertės į savo produktus nededame jokių emulsiklių.
Jums tereikia riešutų sviestą gerai išmaišyti – taip vėl galėsite mėgautis vientisu ir lengvai tepamu skanumynu.
Jūsų sviestas "traškus" (angl. crunchy) ar "vientisas" (angl. smooth)?
Į vienintelį Klasikinį žemės riešutų sviestą papildomai įmaišome kapotų riešutų, o visi kiti mūsų produktai yra vientisos konsistencijos. 
Gal galėtumėte man sumaišyti stiklainėlį anakardžių ir migdolų sviesto su šiek tiek kokoso?..
Jei norite mums pasiūlyti kokį nors jūsų manymu puikų derinį, mielai jus išklausysime ir galbūt ateityje išbandysime, tačiau pagal atskirus užsakymus savo produktų receptūrų nekeičiame ir naujų derinių nekombinuojame. 
Priešingu atveju mūsų gamybos ceche vyrautų sumaištis, turėtume kurti vis naujas produktų etiketes, atlikti daugybę tyrimų ir t. t. Deja, negalime to sau leisti, todėl gaminame tik pagal savo sukurtas, ištobulintas ir patvirtintas receptūras.
Koks jūsų riešutų sviestas populiariausias?
Bendrai įvertinus, klasika visada liks klasika. :) Bet jai nenusileidžia anakardžių sviestas. Tik norim pabrėžti, kad populiarumas ne visada yra sektinas rodiklis, nes kiekvienas žmogus su laiku atranda savo favoritus, kurie ne būtinai sutampa su daugumos!
Koks jūsų riešutų sviestas skaniausias?
Oi… Kitas klausimas.
Esu alergiškas žemės riešutams. Ar galiu valgyti jūsų migdolų ir saulėgrąžų sviestus?
Kadangi dirbame ne su vienos rūšies riešutais, mūsų produktuose visada gali pasitaikyti nedidelių kitų riešutų ir sėklų pėdsakų. Taigi, itin alergiški žmonės turėtų būti atsargūs ir ragauti mūsų produktus mažais kiekiais.
Ką daryti, jei gavau sugadintą siuntinį?
Jei gavote sugadintą siuntinį, būtinai nufotografuokite siuntinį ir kreipkitės į mus el. paštu noriusviesto@gmail.com.
Jei gavote ne tai, ką užsisakėte, mes labai atsiprašom! Susisiekite su mumis ir pasistengsim kuo greičiau ištaisyti savo klaidą.