Avižų ir anakardžių kremo sausainiai
Liksite nustebinti greitai pagamintų sausainių skonio.
Devyniems sausainiams reikės:
160g anakardžių kremo
30ml akvafabos
50g kokosų cukraus
1 v.š. vanilės miltelių
1/2 v.š. kepimo miltelių
1/4 a.š. druskos
60g avižų miltų
30g avižų dribsnių
30g mėlynių
Įkaitinkite orkaitę iki 180℃ laipsnių
Dubenyje kartu sumaišykite anakardžių kremą, akvafabą, kokosų cukrų, vanilės miltelius ir druską.
Po to, įdėti avižų miltus, avižų dribsnius, kepimo miltelius , ir galiausiai viską gerai išmaišyti.
Tešlą padalinkite į 9 dalis. Suformuokite delne sausainį, įleiskite kelias mėlynes į vidų, ir paslėpkite tešlos viduje.
Kepti nuo 10 iki 12 minučių.
Leiskite atvėsti ant kepimo skardos bent 2-3 minutes, o vėliau perkelkite, kur tik Jums patinka.
*Atvėsęs sausianis yra mažiau saldus.
Skanaus