Avižų sausainiai be gliuteno ir be pieno

Sausainių receptas 

Reikės:

80g avižų be glitimo
85g Sviesto sviestuoto migdolų kremo
2 šaukštai klevų sirupo
Žiupsnelis druskos
Juodas šokoladas (neprivaloma)

Avižas paskrudinkite keptuvėje ant silpnos/vidutinės ugnies 10 minučių. Palikite visiškai atvėsti.
Dubenyje sumaišykite migdolų kremą ir klevų sirupą, tada suberkite avižas. Išmaišykite ir suformuokite sausainius.
(Galima pamerkti pagrindą į juodąjį šokoladą arba šiek tiek pabarstyti ant viršaus)
Išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir šaldykite 30-60 min.

Skanaus!😍

0 komentarai (-ų)

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.